Digitaal printen bij Neoprint in Soest: betaalbare topkwaliteit

Net als offset drukwerk is en blijft ook digitaal printwerk/drukwerk een uitstekende aanvulling op online communicatiemiddelen. De ontvanger van uw digitale printwerk/drukwerk krijgt letterlijk iets tastbaars in handen. Daarmee bent u verzekerd van een hoge attentiewaarde. Voor extra attentiewaarde kunnen wij digitaal drukwerk in eigen huis op allerlei manieren voor u personaliseren. Wilt u bijvoorbeeld een actiefolder met een unieke actiecode of lotnummer? Geen probleem, regelen we voor u.

Volop keuze in papiersoorten en papierdiktes
Neem contact met ons op en ontdek het zelf: Neoprint is dé partner in Soest en omgeving voor het snel en goed uitvoeren van kwalitatief uitstekend digitaal drukwerk. En dat voor een verrassend scherpe prijs. Dat geldt bij kleine oplages (vanaf 1 stuk) maar ook voor bijvoorbeeld 500 exemplaren. We hebben een ruime keuze aan papiersoorten in diverse diktes en gramsgewichten. Zeg het maar: glanzend, mat of halfmat? Bij een oplage hoger dan 500 stuks bent u waarschijnlijk beter af met ons offsetdrukwerk. Wij adviseren u graag over kostenbesparende formaten en andere passende oplossingen.

Geavanceerde eigen digitale pers
Dagelijks draait onze digitale pers op volle toeren en zorgen we in korte tijd voor een perfect geproduceerd eindproduct. Wilt u uw digitale printwerk/drukwerk laten voorzien van een matte of glimmende laminaatcoating of spot UV-lak? Of heeft u andere specifieke wensen voor uw digitale printwerk? Er zijn enorm veel mooie mogelijkheden om uw digitale printwerk/drukwerk, zonder enorme kosten, extra attentiewaarde te geven.
Daag ons maar uit. We hebben de kennis, de machines en de passie in huis dit perfect voor u te verzorgen.

Ontwerp-uitvoering en snelle levering
Op onze digitale pers maken we onder andere visitekaartjes, brochures, folders, posters, clubbladen, flyers, catalogi, nieuwsbrieven en trainingsmaterialen. U heeft nog geen opmaakdocument voor uw digitale printwerk/drukwerk? Maar u heeft wel een idee hoe u uw uiting wilt laten uitvoeren? Ook dan bent u vanzelfsprekend meer dan welkom bij Neoprint. Als u wilt maken wij of één van onze partners het ontwerp voor u en verzorgen wij de persproef en het digitale printwerk/drukwerk.

Prachtige collecties trouw- en geboortekaarten
Neoprint heeft eveneens drie prachtige collecties trouw- en geboortekaarten. Deze kunt u bij ons bekijken of een avond mee naar huis nemen om op uw gemak uw keuze te bepalen. Een borgbetaling? Niet nodig. U wilt een geheel eigen ontwerp? Ook dat kan. Desgewenst maken wij een eigen ontwerp voor u.